iHealth Aparat+Fisha Gluco

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/122955/image_1920?unique=c53c1ca

5,000.00 L 5000.0 ALL 5,000.00 L

4,166.67 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Me blerjen e dy kutive me strisha Ihealth Gluco, merrni falas aparatin Ihealth 
  • Ihealth Glucometer, ështe aparati me rezultate më të shpejtë edhe të sakta , për sa i përket matjes se nivelit të glukozës në gjak 
  • Aparat i glicemis vjen me permasa "shepi", qê ju jep mundésine ta mbani me vete, nè çdo moment.
   Matja realizohet si te glukometrat standarte, por ka disa perparêsi:
   -mundeson transmetimin e tē dhênave në smartphone-in tuaj;
   -tregon se si ndryshon niveli i glukozes ne varesi te ushqimit, aktivitetit fizik dhe medikamenteve qe ju merrni;
   -ju kujton orarin e mjekimit dhe kohēn kur duhet te bēni matien e rradhes te glicemise.

  • Kutia permban:
   -aparatin e glicemise;
   -10 gjilpera shpuese;
   -fishën USB;
   -manualin e perdorimit;
   -cantēn transportuese.
      Perdorimi :
  Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas
  Matia bëhet mes 5 hapash:
  -vendoset fisha;
  -shpohet gishti;
  -vendoset gishti i shpuar mbi zonen perkatese te fishes;
  -pritet rezultati.
  -hiqet fisha.