Transport në  Shqipëri, për vetëm 300 lekë. Falas në Tiranë për porosi mbi 1500 lekë.Mundësi pagese cash, me bankë, POS ose direkt nga website.Pickup në farmaci.
MARKAT TONAPRODUKTET ME TE SHITURA

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.


                                                             Fëmija dhe nëna
An address must be specified for a map to be embedded

PËR KONSULTA DHE RUTINA MË TË SPECIALIZUARA NA VIZITONI NË PIKËN TONË FIZIKE nga e hËna nË tË shtunË ora 8:00–20:00.