Cardiopirin 100mg ,30 tableta

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/99273/image_1920?unique=fa59eef

3.92 L 3.92 ALL 4.36 L

4.36 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Cardiopirin me përmbajtje acid acetilsalicilik,  rekomandohet të përdoret për parandalimin primar të sëmundjeve koronare të zemrës në pacientë me rrezik të lartë
  • Gjithashtu mundëson parandalimin sekondar të sëmundjeve të zemrës dhe trurit të shkaktuar nga tromboza arteriale.
  • Këshillohet të përdoret për të rritur mbi 18 vjeç.
  • Tabletat kanë veshje gastrorezistente, ku nuk lejojnë të shkaktojnë shqetësime në stomak.
  1. Përdorimi :

   1. Konsultohuni përpara përdorimit me mjekun edhe farmacistin tuaj. 
   2. Kujdes!!! Cmimi më lartë , është për njësinë tablet .