Acty Patch Patches After Puncture ,30cop

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/88126/image_1920?unique=bbb28ee

252.00 L 252.0 ALL 280.00 L

233.33 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Ngjitëset Acty Patch, vendosen në zonën e inflamuar pas pickimit direkt në lëkurë, ne formen e leukoplastit.
  •  Clirojnë gradualisht në lëkurë një sërë principesh aktive, të cilët nëpërmjet veprimit sinergjik që kanë, ulin edhe qetesojne inflamacionin e pickimit. 

  Përdorimi

  • Lani dhe thani mirë zonën në të cilën do të vendoset ngjitësja. 
  • Vendosni ngjitësen drejtpërsëdrejti në zonën e interesuar. Lejeni të veprojë për të paktën 8 orë.