Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care,400gr

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/95308/image_1920?unique=9332346

2,700.00 L 2700.0 ALL 3,000.00 L

2,500.00 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Aptamil Allergy Digestive Care është formulë e kompletuar, e përgatitur për fëmijë që vuajnë nga alergjia ndaj qumështit të lopës e cila pasohet nga diarre e zgjatur. Përmban proteina të hirrës të hidrolizuara. Lehtëson absorbimin dhe ofron përfitime tek fëmijët që vuajnë nga malabsorbimi. Aptamil Pregomin ka për qëllim:

   • Rregullimin e dietës së foshnjave të cilët janë alergjikë ndaj proteinave të qumështit të lopës
   •  Ushqimi i parë zëvendësues tek fëmijët që nuk janë ushqyer kurrë me gji
   •  Pjesë e një diete të përzier pas gjashtë muajsh

   Karakteristikat:

   • Pa gluten
   • Nuk përmban fruktozë
   • Pa galaktozë
   • Shije e këndshme

   Kujdes! Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrjen mjekësore, pas shqyrtimit të plotë të opsioneve të ushqyerjes në dispozicion, përfshirë ushqyerjen me gji.