iHealth PT2L Thermometer

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/89405/image_1920?unique=738e27c
(0 review)

5,400.00 L 5400.0 ALL 6,000.00 L

5,000.00 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Termometri dixhital që ndihmon në matjen e temperaturës së trupit falë teknikës së tij të matjes me rreze infra të kuqe.
  •  Matja e temperaturës bëhet pa kontakt me lëkurën, duke qenë distanca e nevojshme midis 2 dhe 3 cm. 
  • Është e lehtë për t'u lexuar, treguesi i ekranit do të thotë; 

  ngjyra e gjelbër - temperaturë normale, 

  ngjyra portokalli - gjendje e ethshme, 

  ngjyra e kuqe - temperaturë e lartë, në Tª në ºC dhe ºF.

  • Gama e matjes është 35 - 42 °C. 
  • I pershtatshem per te gjitha moshat. Formati 6x17,7x4,5 cm dhe përmban 2 bateri AAA të përfshira.  Hapi 1

  Shtypni butonin  dhe prisni derisa pajisja të kontrollohet vetë. Ekrani shfaq të gjitha simbolet në këtë moment.

  Hapi 2

  Vendoseni termometrin përpara dhe mbajeni brenda 3 cm (1,18 in) nga balli. Merrni trashësinë e gishtit tregues të një të rrituri si referencë. Shmangni prekjen drejtpërdrejt të ballit.

  Hapi 3

  Shtypni të njëjtin buton për të matur. Kur zbulohet temperatura, jep një njoftim për të lexuar rezultatin.